ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН

ПОКРІВЛЯ, ФАСАД, ОГОРОЖА

Лідер ринку. Якість, Надійність, Ціна.




Ви збираєтеся купити бітумну черепицю, металочерепицю, металопластикові вікна, двері або профнастил? Вибір покрівельного матеріалу однаково важливий, як і вибір цементу для закладання фундаменту. Покрівельні матеріали спрямовані на захист даху від опадів та захисту від несприятливих погодних умов.

Матеріали для даху від компанії Азбука Покрівлі

У будь-якій будівлі дах - найважливіша частина конструкції, від неї безпосередньо залежить стан і довговічність всього будинку. Вона захищає будинок від снігу, дощу, сонця та інших погодних явищ, а також забезпечує звуко- і теплоізоляцію. При зведенні цієї частини будівлі обов'язково застосовуються тільки якісні матеріали. Покрівельній матеріал має бути міцним, забезпечувати сход води та снігу, захищати фасад від вологи.

Наша компанія Азбука Покрівлі пропонує Вам широкий вибір матеріалів для даху, фасаду і не тільки. Наш офіс знаходиться в м. Бровари, по вулиці Шолом-Алейхема, 40, маємо велику виставкову залу. Пропонуємо Вам широкий асортимент будівельних товарів як в роздріб, так і оптом.

Для покрівлі даху існує багато варіантів покриття, рекомендуємо звернути на такі:

  1. Металочерепиця купити даний матеріал варто, якщо ви налаштовані створити сучасний вигляд будинку та заощадити кошти. Даний матеріал відрізняється високою стійкістю до вологи, завдяки наявності зовнішнього та внутрішнього захисного шару. Термін служби металочерепиці складає більше 25 років.
  2. Бітумна черепиця. Ціна даного покрівельного матеріалу трохи вище аналогів. Даний матеріал має багато переваг, естетичний дизайн, простий монтаж, широка кольорова гама дозволять створити унікальний стиль будинку. Середній термін експлуатації близько 50 років. Акваізол - відомий Український виробник бітумної черепиці з ідеальними параметрами якості.
  3. Профнастил. Матеріал відрізняється найкращим співвідношення ціна і якість. Його універсальна форма дозволяє створювати покриття для стін, даху, а також створювати паркани відмінної якості.

Менеджери нашої компанії проконсультують, допоможуть підібрати найкращий варіант для вашого проекту з урахуванням всіх побажань.

Відгуки покупців

Покрівельні матеріали від АКМ - гарантія надійного даху

Компанія Азбука Покрівельних Матеріалів є офіційним представником багатьох виробників покрівельних і фасадних матеріалів, ми пропонуємо продукти тільки вищої якості в Броварах, Києві і Київській області, при цьому зберігаємо гнучку цінову політику з наявністю знижок та акцій. Тому ціна покрівельних матеріалів у нас приваблива для будь-якого покупця.

Асортимент магазину досить широкий. На ваш вибір - якісні матеріали для даху, фасаду і не тільки:

  • гнучка (бітумна) черепиця;
  • композитна черепиця;
  • металочерепиця;
  • профнастил;
  • металопластикові вікна;
  • вхідні металеві двері
  • водостічні системи та інше

Широкий вибір матеріалів для будівництва і гнучка система знижок, гарантує Вам, що обов'язково знайдете матеріали на нашому сайті, того варіанту, який ідеально підійде для вас.

Замовляйте будівельні матеріали в нашому інтернет-магазині і створюйте надійну, довговічну покрівлю за невелику вартість!

Азбука Кровли

Компанія АКМ допоможе підібрати оптимальний варіант з урахуванням Ваших побажань. На вибір - більше 15 000 товарів від перевірених виробників. Доступна доставка в інші міста України. Можливо оформлення розстрочки на вигідних умовах в банках-партнерах.

Чому варто звертатися до нас

Приємна ціна на весь асортимент продукції. Металочерепиця, профнастил та багато інших матеріалів представлені в кращому ціновому сегменті.

  • Гарантія якості від офіційного виробника;
  • Сертифікована продукція відповідає стандартам;
  • Установка такого матеріалу забезпечує успіх в проведенні облицювальних робіт;
  • Широкий асортимент. Можливо підібрати оптимальне рішення по адекватній ціні;
  • Безкоштовна консультація. Ми з задоволенням проконсультуємо, підкажемо як правильно монтувати і відповімо на будь-яке питання, що Вас цікавить;
  • Безкоштовний прорахунок покрівлі з розкладкою по листам;
  • Швидке виготовлення замовлення та доставка;
  • Різні форми розрахунку.

Крім того, купуючи у нас покрівельні матеріали, ми робимо додаткову знижку на водостічні системи та підшивку даху. Які забезпечують надійний захист стін будинку від попадання вологи. На сайті нашої компанії представлений широкий вибір аксесуарів для даху.

Нові рекомендовані статті:

Як кріпити профнастил на паркан

Як кріпити профнастил на паркан

  • 16.02.2024
  • admin.sergey

Створення гарного паркану з профнастилу - це мистецтво, що вимагає уваги до деталей і знання своєї справи. На перший погляд, може здаватися складним завданням. Проте, розбивши його на чіткі етапи, ви зможете впоратися з ним самостійно, отримавши бездоганний результат. Наша компанія "Азбука Покрівлі"..

Читати
Азбука Покрівлі учасник єВідновлення

Азбука Покрівлі учасник єВідновлення

  • 01.12.2023
  • admin.sergey

У нашій країні діє особлива державна програма під назвою "єВідновлення", яка була створена з метою допомоги людям, чиї будинки постраждали внаслідок військових подій на території України.Ця програма націлена на тих, хто стикнувся із руйнуванням чи пошкодженням свого житла. Компанія Азбука Покрівельн..

Читати
Який водостік кращий – пластиковий чи металевий?

Який водостік кращий – пластиковий чи металевий?

  • 24.11.2023
  • admin.sergey

Ця стаття буде корисною усім, хто стоїть перед вибором водостоку та розглядає різні варіанти. На сучасному ринку існує безліч брендів, що пропонують різноманітні моделі водостоків у пластиковому та металевому виконанні. Вони можуть відрізнятися матеріалом, конструктивними особливостями, типорозміром..

Читати
Чому водостічна система Profil лідер ринку?

Чому водостічна система Profil лідер ринку?

  • 07.11.2023
  • admin.sergey

Водостічна система Profil - це найкращий вибір для вашої покрівлі, і ось чому. У порівнянні з металевими водостічними системами, пластикові водостоки стали справжнім лідером на ринку сьогодні. Сучасний пластик дуже міцний, не втрачає своєї яскравості та легко монтується. Однак важливо пам'ятати, що ..

Читати

Ми працюємо для Вас
будні: 9:00 - 18:00
субота: 10:00 - 16:00, неділя: вихідний

(099) 273-47-47

© Азбука Покрівельних Матеріалів / 2009-2024

© 2009-2024 "Азбука Покрівельних Матеріалів" Всі права захищені.
All Rights Reserved. VINI, VIDI, VICI

Корисне: Карта сайту, Виробники. Наша компанія Азбука Покрівлі пропонує покрівельні матеріали в Києві, Броварах та області. В асортименті: бітумна черепиця, фальцева покрівля, металочерепиця, профнастил, водосток та ще багато інших матеріалів для покрівлі, фасад та паркан. Використання матеріалів цього веб-сайту на інших інформаційних ресурсах можливе лише з обов'язковим розміщенням активного посилання на вихідне джерело або за умови отримання письмового дозволу від власника авторських прав. Забезпечте, щоб посилання було доступним для індексації пошуковими системами.